Temeljni premazi in pospeševalci oprijema za mikrocementiranje Primacem

Primacem je naša linija temeljnih premazov in pospeševalcev oprijema za mikrocement in druge materiale, kot so beton ali ploščice. Ti izdelki so bistvenega pomena, saj so prvi korak v postopku nanašanja mikrocementa. Njihova naloga je olajšati povezavo med obstoječo podlago in novo prevleko.

Naša paleta temeljnih premazov ponuja različne možnosti in rešitve, odvisno od površine, ki jo je treba premazati. Zato imamo temeljne premaze za vpojne površine, nevpojne površine z lepljivim učinkom, z agregatnimi in celo anti vlažnimi epoksidnimi premazi.

Da bi zagotovili optimalno konsolidacijo, je pomembno, da sledite korakom in priporočilom za uporabo vsakega pospeševalca oprijema za mikrocement in druge podlage, ki jih izdelujemo.

Spodaj opisujemo pet vrst temeljnih premazov in pospeševalcev oprijema, ki sestavljajo vrsto Primacem.

Mikrocement primer z lepljivim učinkom

PRIMACEM FIX

Pripravljen za uporabo Primacem Fix je torej temeljni premaz za mikrocementiranje z lepljivim učinkom, ki daje prednost oprijemu obstoječe in nove podlage za mikrocement. Prav tako je priporočljiv kot vezni most med betonom in malto.

Ta temeljni premaz na vodni osnovi z veliko oprijemno močjo na različne podlage je zelo odporen na alkalije. Promotor oprijema Primacem Fix se nanese s čopičem ali valjčkom iz mikrovlaken. En sloj je več kot dovolj.

Tehnične podrobnosti

Poraba

Poraba osnovnega premaza Primacem Fix mikrocement primerja z lepljivim učinkom znaša 0,10 L / m2 pri 1 nanosu.

Pakiranje

Pospeševalec oprijema Primacem Fix je na voljo v 5 in 25-litrskih plastičnih posodah.

Mikrocement primer za neupojne površine

PRIMACEM PLUS

Primacem Plus je naš temeljni premaz za mikrocement na neabsorbnih površinah. Ta akrilna vodna polimerna disperzija na vodni osnovi se nanese z valjčkom ali čopičem v enem sloju.
Poleg tega, da je idealen za neabsorbne površine mikrocementov, je ta pripravnik za oprijem, ki je pripravljen za uporabo, zelo priporočljiv za materiale, kot so ploščice. Izdelek ne vsebuje mehčalcev, topil, amoniaka in emulgatorjev.

Tehnične podrobnosti

Poraba

Poraba osnovnega premaza Primacem Plus na neabsorbirajočih površinah znaša 0,09 L / m2 pri 1 nanosu.

Pakiranje

Pospeševalec oprijema Primacem Plus je na voljo v 5-litrskih plastičnih posodah.

Mikrocement primer za absorbirajoče površine

PRIMACEM ABS

Primacem ABS je temeljni premaz za mikrocementiranje na vpojnih površinah. Ta akrilna disperzija v vodnem mediju je kot nalašč za uporabo na drugih materialih, kot sta mavec ali mavčne plošče.
Ta pospeševalnik oprijema, še posebej priporočljiv za mikrocement, je pripravljen za uporabo in ga lahko nanesemo s čopičem ali valjčkom iz mikrovlaken v samo enem sloju.

Tehnične podrobnosti

Poraba

Poraba osnovnega premaza Primacem ABS microcement na vpojnih površinah je 0,10 L / m2 samo v enem sloju.

Pakiranje

Pospeševalec adhezije Primacem ABS je na voljo v 5-litrskih plastenkah.

Mikrocement primer z agregatom

PRIMACEM GRIP

Primacem Grip je naš mikrocementni premaz z agregatom, ki ga lahko nanašamo na notranje in zunanje površine. Zagotavlja odličen oprijem na gladkih ali nizko absorbirajočih podlagah, zato je poleg mikrocementa zelo priporočljiv za nanašanje na mavec, ploščice, beton, keramične ali hidravlične ploščice.
Ta pripravnik za oprijem, ki je pripravljen za uporabo, olajša sidranje in omogoča ustvarjanje grobih tekstur. Nanese se s čopičem ali valjčkom v unikatnem sloju.

Tehnične podrobnosti

Poraba

Poraba osnovnega osnovnega premaza z agregatom Primacem Grip je 0,25 L / m² v enem sloju.

Pakiranje

Promotor oprijema Primacem Grip je na voljo v 5L posodah.

Epoxy primer odporen na vlago

PRIMACEM IMPOXY A+B

Primacem Impoxy (A + B) je nepremočljiv epoksidni premaz, zasnovan za preprečevanje naraščajoče vlage in deluje kot parna zapora. Ta dvokomponentni 100% trdni epoksidni sistem izstopa po odlični obdelovalnosti, nizki viskoznosti in visoki oprijemljivosti na katerokoli vrsto podlage.
Primacem Impoxy epoksi pospeševalec oprijema je med številnimi drugimi materiali združljiv z mikrocementom, ploščicami, keramiko in celo mokrim betonom.

Tehnične podrobnosti

Poraba

Glede na vsebnost vlage, površino in vrsto nanosa lahko epoksidni premaz Primacem Impoxy, odporen proti vlagi, deluje kot parna zapora ali naraščajoča vlažna pregrada.

Pakiranje

Primacem Impoxy epoksi promotor adhezije je pakiran v kovinske posode:
Impoxy A (osnova) 3,1 kg in Impoxy B (reaktor) 1,9 kg.
Impoxy A (osnova) 12,4 kg in Impoxy B (reaktor) 7,6 kg

Bi radi vedeli prvi?

Sledi nam na socialnih omrežjih!