Metal prevleke in obloge

Pure Mettal je naša paleta visoko dekorativnih dvokomponentnih kovinskih premazov. Zahvaljujoč svoji odlični koncentraciji kovin daje pristen in naraven kovinski zaključek vsaki površini, na katero je nanesen.

S tem inovativnim izdelkom so poudarjene linije in konture, tako da je intenzivnost tekstur veliko večja, stene, fasade, vrata ali pohištvo pa spreminjajo v spektakularne in trendovske modele.

Vizualne in otipne občutke, ki jih ponuja Pure Mettal, najbolj odlikujejo, zato je eden najbolj vznemirljivih izdelkov Topcimenta. Te kovinske prevleke in obloge z visokim sijajem so sestavljene iz komponente A (kovinski delci v prahu) in komponente B (organska hibridna smola, razvita posebej za ta sistem).

Dekorativne možnosti Pure Mettala v notranjosti in zunanjosti so izjemne zaradi široke palete odtenkov: iridij, bron, aluminij, medenina in baker. Je pa še veliko več. Prav tako je mogoče površinam dati oksidiran zaključek v najčistejšem vintage slogu. Kako? Z našim pospeševalnikom rje Mettal Activator.

Lahko se nanaša z gladilko ali valjčkom za igranje z različnimi teksturami in oblogami. S Pure Mettal sta zagotovljena eleganca in personalizacija.

Pure Mettal kovinske prevleke

Pet vrst kovinskih prevlek sestavlja družino Topcimentove Pure Mettal: aluminij, iridij, medenina, bron in baker. To je nekaj najbolj spektakularnih izdelkov v našem katalogu in povzročajo resnično senzacijo med strokovnjaki v tem sektorju.

Da ne pozabimo, da se s pospeševalnikom rje Mettal Activator impresivni kovinski zaključki Pure Mettal spremenijo v oksidne zaključke.

Tehnične podrobnosti

Poraba

Poraba prvega premaza Pure Mettal in kovinskih barv znaša 305g / m2. Pri drugem sloju poraba pade na 260g / m2.

Vrste Pure Mettal

Pakiranje

Komponenta A iz čistega metala je na voljo v 5 kg in 1 kg črni plastični posodi. Kar zadeva komponento B kovinskih prevlek Pure Mettal, je na voljo v plastični steklenički 0,5L in v plastični posodi  za 2L.

Kako nanesti PureMettal kovinske premaze

Korak 1 Čiščenje in priprava podlage.
Prepričajte se, da je dobro utrjen, suh in po potrebi brušen. S sesalnikom očistite podlago.

Koprak 2 Temeljni premaz
Nanesite en sloj osnovnega premaza Primacem ABS (vpojna podlaga) ali premaza Primacem PLUS (nevpojna podlaga). Pustite, da se posuši približno 1 uro.

Korak 3 Dekoracija
Nanesite plašč kreme Efectto Quartz Super Grain in ga obrusite.

Korak 4 A Kovinski zaključek in tesnilo
Če želite kovinsko površino, potem ko je površina okrašena in polirana, nanesite dva sloja Topsealer WT One Coat, da zaščitite površino (ki omogoča 24-urni čas sušenja med nanašanjem). Pustite, da se posuši 24 ur.

Korak 4 B Dokončanje rje in tesnilo
Če je raje oksidiran zaključek, potem ko je površina okrašena in polirana, uporabite Mettal Activator za pospešitev oksidacije in peska. Nato nanesite dva sloja pripravljalnika (ki omogoča 4 ure med nanosom) in pesek. Na koncu površino zaščitite z dvema slojema Topsealer WT One Coat (24 ur med sloji). Pustite, da se posuši 24 ur.

Pure Mettal kovinski in oksidni zaključki

Tukaj predstavljamo devet dekorativnih zaključkov, ki jih nudijo kovinski premazi Pure Mettal .Glede na izbrani izdelek in pigment lahko strokovnjak naredi več kombinacij in se poigra s široko paleto dekorativnih možnosti, ki jih ponuja vsak od njih. Levi stolpec prikazuje kovinske obloge, desni stolpec pa oksidne obloge, ki so rezultat uporabe našega pospeševalnika rje Mettal Activator.

Bron je zlitina kositra in bakra, ki daje poseben pečat uporabi Pure Mettal. Ta kovinska prevleka je idealna za rustikalna, industrijska in celo skandinavska okolja.

Brez oksidaz oksidom

Sijajni videz medenine, pa tudi eleganca in toplina, ki jo vnaša v katero koli sobo, je to kovino spet postavil v trend visoke dekoracije. S tem kovinskim premazom boste dosegli prefinjenost vznemirljivih atmosfer z začetka 20. stoletja.

Brez oksidaz oksidom

Baker je material, ki se zaradi svojih toplih odsevov kombinira z množico materialov in stilov, kar bo vsaki sobi dalo lastno osebnost. Pure Mettal kovinska obloga iz bakra je kot nalašč za doseganje ne le naravnega rustikalnega sloga, temveč tudi industrijskega in celo nordijskega sloga.

Brez oksidaz oksidom

Iridij je material, ki je bil nekoč povezan z ročno izdelano dekoracijo in rustikalnimi dotiki. Vendar pa se uporaba našega kovinskega premaza Pure Mettal Iridium popolnoma ujema tudi z bolj modernimi in avantgardnimi okolji, zahvaljujoč občutku robustnosti in moči, ki ga prenaša.

Brez oksidaz oksidom

Če obstaja vsestranska kovina kot nobena druga, je to aluminij. Z nedvomno industrijskim značajem se naša kovinska obloga Pure mettal kombinira z drugimi materiali, kot sta les ali opeka. Fuzija, ki ponovi vzdušje pristnega newyorškega podstrešja.

Kje uporabiti kovinske prevleke Pure Mettal

Kovinske prevleke Pure Mettal, ki so na voljo v široki paleti barv, se lahko nanesejo na ne prometne površine tako znotraj kot zunaj. Idealne so za popolno prenovo fasad, sten, stebrov, stropov, ter pohištva, kot so mize.

Paleta materialov, ki jih lahko prevlečemo s Pure Mettal, je zelo široka, na primer mikrocement, keramika, mavčne plošče ali beton.

Bi radi vedeli prvi?

Sledi nam na socialnih omrežjih!