Pigmenti in mikrocementne barve Arcocem

Arcocem je Topcimentova ekskluzivna linija mikrocementnih pigmentov in barv. Širok nabor pigmentnih past, sestavljenih iz več kot 30 odtenkov, s katerimi je mogoče doseči neomejene okrasne zaključke v notranjih in zunanjih prostorih.
V tej paleti visoko koncentriranih tekočih barvil, ki se dodajo med pripravo mikrocementa, obstajata dve liniji: Arcocem Basic in Arcocem Plus. Oba sta združljiva z vsemi vrstami površin: stene, tla, terase … Z Arcocemom je možna kakršna koli kombinacija za obnovo prostorov.
Po eni strani imamo barve mikrocementa Arcocem Basic: belo, črno, modro, oranžno rdečo, zeleno in rumeno. Te barve služijo kot osnova za širok spekter mikrocementnih pigmentov, ki sestavljajo Arcocem Plus. Po drugi strani pa obstaja Arcocem Plus. To so enoodmerne pigmentne paste, iz katerih izhajajo druge barve mikrocementov v široki paleti Topcimenta. Sem spada bogata siva lestvica, ena izmed barv, ki jo najbolj zahtevajo profesionalci.

Barve Arcocem Basic 

ARCOCEMBASIC

 

Arcocem Basic je ime osnovnih pigmentnih past Topcimenta. Gre za paleto mikrocementnih barv v vodni disperziji, ki omogoča doseganje vseh barv, ki so na voljo v Topcimentovem pigmentnem grafikonu. Uporabljajo se tudi za pripravo posameznih odmerkov / Arcocem Plus, ki se uporablja za barvanje mikrocementa.

Tehnične podrobnosti

Poraba

Poraba je odvisna od odmerka barve, ki jo je treba uporabiti.

Pakiranje

Barve mikrocementa Arcocem Basic je na voljo v 0,5 l ali 1 l posodah z razpršilnikom ali 1 l kozarcih.

bela

rdeča

Črna

zelena

modra

rumena

Arcocem Plus mikrocementni pigmenti

ARCOCEM PLUS

Arcocem Plus je ime za posamezne odmerke mikrocementnih pigmentov Topciment. Ti nam omogočajo pridobitev vseh barv mikrocementa, ki sestavljajo kartice Topciment. Ena kartica ima 34 barv za sisteme mikrocementov: Sttandard, Unlimitted in Evoluttion; druga karta pa vsebuje 16 pigmentov za naš mikrocement Efectto, ki je pripravljen za uporabo.

Tehnične podrobnosti

Poraba

Za pridobitev barv v katalogu je treba upoštevati navedeno doziranje. Prav tako je treba upoštevati količino in vrsto uporabljenega mikrocementa ter uporabljenega Topsealerja.

Pakiranje

Mikrocementni pigmenti Arcocem Plus so predstavljeni v plastičnih posodah različnih velikosti, odvisno od barve in odmerka.

Bi radi vedeli prvi?

Sledi nam na socialnih omrežjih!